Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Place2BU

 

Let op!
Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen) waarmee je op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 36.798.

Leeftijd
Om in aanmerking te komen voor een woning bij Place2BU moet je minimaal 23 jaar zijn en maximaal 27 jaar bij ondertekening van het huurcontract.

Kosten

Inschrijven bij wonenbijplace2bu.nl is kosteloos. Je dient wel ingeschreven te zijn bij woningnetregioutrecht.nl, dit kost €25. Je kunt betalen met een doorlopende machtiging.
Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van je inschrijving. Deze kosten bedragen € 9,- per jaar en worden na het eerste jaar voor het eerst in rekening gebracht.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via wonenbijplace2bu.nl een woning zoekt, dan verstrek je persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Klik op de link in de e-mail om de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.