Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

De selectieprocedure


Je heb je ingeschreven op www.wonenbijplace2bu.nl. Je kan nu op studio’s van Place2BU reageren. Hoe gaat de selectieprocedure er nu verder uit zien?

Per woning kunnen er een maximaal aantal mensen reageren. De eerste mensen die gereageerd hebben ontvangen een uitnodiging voor het informatie moment. Je krijgt de woning te zien en er vindt een korte kennismaking plaats. Ook moet je de inkomstenverklaring van de belastingdienst meenemen.

De selectie gebeurt op basis van motivatie. Je moet namelijk wel passen binnen de community van Place2BU. Tijdens het informatie moment kan je meer vragen stellen over wat de community inhoud, en wat Place2BU van jou verwacht.

Huisgenoten
Gangen worden onderverdeeld in verdiepingen en bestaan ongeveer uit 24-30 personen. Dit zijn je directe buren. Samen delen jullie ook een algemene woonkamer (lege studio) waar jullie samen kunnen eten, spelletjes doen of een drankje kunnen doen.

Uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.