Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Huurprijs


De huurprijs is € 456,80 exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €110,00, hiermee komt de totale huurprijs uit op €566,80.

Woonvereniging
Bij Place2BU is een woonvereniging actief. Tussen de vier wooncomplexen staat een multifunctioneel centrumgebouw. Hier kan je onder andere je was doen en er worden activiteiten georganiseerd door bewoners zelf en door de bewonersvereniging. De verplichte bijdrage aan de woonvereniging is €10,00 per maand.

De bijkomende kosten zijn voor de woonvereniging en voor de gemeentelijke belastingen. Je betaal onder andere voor de huur van het centrumgebouw, de afvalstoffenheffing en de rioolheffing. Als je woont bij Place2BU heb je recht op een huurtoeslag als je persoonlijke situatie daaraan voldoet. Zie het kopje huurtoeslag voor meer informatie.

Servicekosten
De servicekosten zijn € 110,- en daarvoor krijg je o.a. verwarming, elektriciteit en supersnel WiFi, dankzij een glasvezelverbinding van 200 Mbits p/seconde. Afname van deze WiFi is verplicht. Je energie betaal je via Place2BU, dus je sluit geen eigen energiecontract af. Onderstaand zijn de servicekosten gespecificeerd:

Waterverbruik 6,00
Stadsverwarming bemeterd 33,01
Gemeenschappelijk elektraverbruik 8,00
Individueel elektraverbruik 15,00
Schoonmaken centrale ruimten 3,00
Glasbewassing 1,00
Onderhoud tuinen 3,75
Huismeester 3,61
Internet 23,13
Stoffering/Inventaris 10,00
Glasverzekering (BTW vrijgesteld) 1,50
Verwarming gemeenschappelijke ruimte 2,00
Lidmaatschap bewonersvereniging Place2BU 10,00



Gemeentelijke belasting
Je betaalt voor het gebruik van het riool en voor het afvoeren van het afval. Je betaalt deze kosten direct aan de gemeente Utrecht. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Utrecht.

Eenmalige administratiekosten
Voor het huren bij Place2BU wordt eenmalig €70,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Deze betaal je bij het tekenen van je huurcontract.

Borg
Er is geen borg nodig voor het huren bij Place2BU.

Uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.